Autószerviz

Minden autótulajdonosnak az élete részét képezi az autószerviz, hiszen ez biztosítja a felelősségteljes autóhasználatot.

Tudjuk jól, hogy csak a rendszeresen ellenőrzött gépjármű nyújthat biztonságot, ráadásul csak ez garantálja a nagyobb problémák megelőzését. Akár mechanikus, akár elektromos probléma adódott autójával, az Extra Autó autószerviz tapasztalt munkatársai gondoskodnak a meghibásodás feltárásáról és javításáról.

Díjmentes állapotfelmérés

Rendszeres állapotfelmérés révén fellelhetők a kezdődő problémák, ezáltal megelőzhetők a nagyobb károsodások, ami a szerviz által nyújtott meglehetősen takarékos megoldás.

Az állapotfelmérés nálunk, az Extra Autónál díjmentes, amennyiben a meghibásodásokat mi javítjuk, és az meghaladja a nettó 10 000 forintot. Alkatrészcsere során kizárólag kiváló minőségű utángyártott és gyári alkatrészekkel dolgozunk, minden esetben a megbízható alapanyagokat részesítjük előnyben.

Az állapotfelmérés az Extra Autó Kft. berkein belül a következő ellenőrzéseket tartalmazza:

– Számítógépes diagnosztika

– Futómű átvizsgálás

– Fékek ellenőrzése

– Hűtőfolyadék és fékfolyadék ellenőrzése

– Szíjak állapotának ellenőrzése

A felsorolás természetesen kibővül, amennyiben nemcsak általános ellenőrzésről van szó, hanem adott problémával hozza el hozzánk autóját.

Az Extra Autó Kft. gondoskodik autójáról, a hiba feltárásáról és javításáról.

Állapotfelmérés előtt és után – autószervizautószerviz

Az Extra Autó Kft. munkatársaiként úgy gondoljuk, hogy Önnek joga van tudni minden egyes lépésről és beavatkozásról, mely az autójával történik. Ez egy fontos alapelvünk, ezt szem előtt tartva végezzük munkánkat.

Amikor Ön időpont egyeztetés után elhozza hozzánk autóját, akkor azonnal munkalapot állítunk ki az időszakos átvizsgálásról, valamint az esetlegesen fennálló hibajelenségekről. Ezután az autóját zárt, őrzött helyen tároljuk az érdemleges munka kezdetéig.

Ezután az Extra Autó autószerviz munkatársai megkezdik az átvizsgálást annak érdekében, hogy felleljék a hibajelenségek valódi okát. Ezután azonban nem kezdünk neki a javításnak, hanem készítünk egy árajánlatot. Erről egészen pontosan tájékoztatjuk Önt. Nemcsak az autószerviz költségét közöljük, hanem a pontos meghibásodást, valamint a konkrét alkatrészek szükségességét.

Csak azután kezdjük el a javítási munkálatokat, miután Ön jóváhagyta azt a pontos tájékoztatás után. Fontos számunkra, hogy Önt ne érje váratlanul a felmerülő költségek mértéke, továbbá tisztában vagyunk azzal, hogy az autója hibátlan műszaki állapota az Ön felelőssége, melyről csak Ön dönthet.

A javítási munkálatok után kérésre elmagyarázzuk részletesen a javítás menetét, továbbá megmutatjuk a lecserélt alkatrészeket.

Mechanikus és elektromos autószerviz

Az Extra Autó autószerviz elektromos és mechanikus műhellyel is rendelkezik. Minden területen jól képzett és nagy jártassággal rendelkező munkatársak biztosítják a gyors, pontos, megbízható munkavégzést.

Márkafüggetlen autószerviz vagyunk, jó minőségű, megbízható márkákkal dolgozunk.

Elektromos problémamegoldást kínálunk a következőkre: indítómotor, generátor, akkumulátorcsere. Rablásgátló, riasztó, tolató radar, tolató kamera, ülésfűtés, telefonos kihangosító, GPS rendszer beszerelése és javítása, továbbá autóklíma töltés, tisztítás és karbantartás.

Mechanikus autószerviz műhelyünk területei: kuplungozás, vezérléscsere, fékrendszer, olajcsere, klímarendszer meghibásodásainak elhárítása, klímakarbantartás, ózonos beltér fertőtlenítés, futómű átvizsgálása és javítása.

Az Extra Autó autószerviz specialitása a rejtett hibák megtalálása. Ez jelent számunkra kihívást.

Problémája van gépjárművével? Gyors, pontos, megbízható autószerviz szükséges? Hívjon minket!