A megelőzés az autónknak is fontos!

Ha van egy autód, akkor – jó esetben – egy autószerviz is az ételed részévé fog válni. Nemcsak egy váratlan hiba, de az ilyen hibák megelőzéséhez is jól jön egy megbízható, korrekt autószerviz. Ha biztonságban akarod lejuttatni magad és a családodat A-ból B-be, akkor ehhez elengedhetetlen egy megbízható autószerviz, ahol a műszaki kiszámíthatóságot tudják számodra biztosítani. Nem biztos, hogy bárki számára azonnal észlelhető az a mechanikus, vagy elektromos hiba, amit a tapasztalt szerelő sokkal könnyebben és időben észrevesz. Tehát ahogy az ember gyógyításában, úgy az autóiparban is megkerülhetetlen a megelőzés. Talán nem túlzás, hogy a rendszeres „szűrés” (rendszeres állapotfelmérés) ebben a szakmában is életeket menthet.

Mit tegyunk, ha megbizhato autot szeretnenk - extraautoszerviz.hu

Mitől válik vonzóbbá egy eddig kevésbé ismert autószerviz?

Az Extra Autó egyik jellemző – az ügyfelek által is kedvelt – extra szolgáltatása a díjmentes állapotfelmérés, abban az esetben, ha a meghibásodásokat ők javítják és ezek költsége meghaladja a tízezer forintot. Az állapotfelmérés ilyenkor tartalmaz számítógépes diagnosztikát, futómű átvizsgálást, a fékek, a hűtőfolyadék, és a szíjak állapotának ellenőrzését. Ha már egy konkrét problémával lesz az autónk az autószerviz vendége, akkor ez a lista persze specifikusan kibővül.
Természetesen az Extra Autó autószerviz nemcsak az állapotfelmérésben kiemelkedő, hanem a feltárt problémák kijavításában is. A csapat hitvallása, hogy minden ügyfélnek joga van tudni minden részletről, ami az autójával történhet. Alapvetés, hogy a beérkezett autóhoz azonnal munkalap nyílik, amiben benne lesz minden ellenőrzési folyamat eredménye és minden feltárt hiba és annak javítása. Amikor az autót épp nem szerelik a kollégák, akkor egy zárt helyen pihen, az autószerviz által felügyelt területen. Miután minden hibára fény derül, nem kezdenek hozzá azonnal a szereléshez. Előtte minden költségről pontos kimutatás készül, ami árajánlatként jut el az megbízóhoz. Nincsenek rejtőzködő extrák: az árajánlatnak tartalmaznia kell a szükséges, jó minőségű alkatrészek árát és a szerelés minden költségét is. Sokan ezt nem igénylik, de akinek ez fontos, azoknak a javítási munkálatok után, az autószerviz kollégái szívesen elmagyarázzák az elvégzett munkafolyamatokat és a lecserélt alkatrészeket is készséggel megmutatják.