A muszaki vizsga es a kezdo autovezeto - extraautoszerviz.hu

Műszaki vizsga esetén is lehet komolyan venni a lazaságot?

Érdekes ez a kérdés. Főleg akkor, ha még a műszaki vizsga előtt sem tapasztalsz hallható, vagy látható hibát autódon. Pedig vezetsz – és az elmúlt négy esztendőben is vezettél – bőven, mert napi szinten kint vagy az ország útjain. Sőt külföldre is gyakran jársz, tehát magabiztosan nézel a próbatétel elé. Nem érdeklődsz az autótulajdonos barátaidnál, hogyan zajlik ez az ominózus megpróbáltatás. Csak mint a kisgyerek az iskolában, úgy várod a műszaki vizsga kitűzött dátumát. Még csak nem is izgulsz. Sőt teljesen képes vagy ellazulni. Biztos vagy magadban és az autódban. Hiszen négy évig nem hagyott cserben a hosszú utakon.
Aztán a helyszínre érkezel és megbuksz. Mert ez is egy vizsga, amit komolyan kell venni. Amit nem lehet ellazulni. Kiderül, hogy jócskán vannak gondok a járgánnyal. De nem vagy műszaki ember. Csak hallgatsz és gondolkozol, mi legyen a következő lépés. Fellélegzel, megnyugszol és telefont ragadsz.

Mit teszel, hogy a következő műszaki vizsga alkalmával ne érjen bosszúság?

Megtanulod a leckét, hogy minden műszaki vizsga előtt szerviz látogatásra kell elszánnod magad. Igen. Még akkor is, ha autód abszolút nem rakoncátlankodik, semmilyen jelzést nem ad a számodra. Sőt, még akkor is, ha büszke szőke nőként rendelkezel saját tulajdonú autóval. Mert időt és pénzt spórolsz meg vele. És megkíméled magad egy nagy adag felesleges bosszúságtól. De hogyan is találsz minden szempontból ideális szervízre? Esetemben ez teljesen véletlen volt. A 11. kerületben lakom. Napi szinten elmegyek az Extra Autó Kft. mellett. Tudom, hogy szervizként is működnek. Megálltam, kiszálltam és elmondtam nekik, hogy közvetlenül műszaki vizsga után vagyok, amin megbukott a járgány. Bár elmondták, hogy miért, én abból semmit nem értettem. Ezután teljes körű átvizsgálás vette kezdetét gépjárművemben. Hamar megtalálták és kijavították a hibát. Azóta számomra – bármi van autómmal – szervizként kizárólag ők léteznek. Pontosak, precízek, korrektek, megbízhatóak. Mindez megfizethető áron, folyamatos tájékoztatással, rendszeres, személyre szabott tanácsadással.