Az ellenorzes es az autoklima toltes varatlanul es egyszerre is megtortenhet - extraautoszerviz.hu

Az autóklíma töltés előzményei

Autóm már pár éves, de eddig még nem volt szüksége javításra. Azonban hamarosan aktuális első műszaki vizsgája. De hová vigyem? – Fogalmazódott meg bennem a kérdés, amikor megcsörrent a telefonom. Tomi barátom hívott, mégpedig saját névnapjára. Örültem a meghívásnak. Ő ugyanis munkájából adódóan sokat jár autószervizbe. Gondoltam, hogy számomra is lesz egy ötlete. Azonban hallottam a hangján, hogy most csak a lényegre fókuszál. Eszem ágában sem volt feltartani kérdésemmel. A meghívásra természetesen igent mondtam.
Alig, hogy megszakítottuk a vonalat, Ildikó barátnőm jelentkezett. Örömmel újságolta, hogy Tomi őt is meghívta. Felajánlottam neki, hogy elviszem. Én úgy is autóval megyek. Elfogadta.
A megadott napon autóba pattantunk, hogy útnak induljunk. Tőlünk szokatlan módon, de csendben utaztunk. A csendet Ildikó törte meg.

– Furcsa hangot hallok. Honnan jön ez? Lehet, hogy autóklíma töltésre lesz szükséged?
– Miből gondolod, hogy gond van az autóklíma töltésével?
– Mert már voltam hasonló helyzetben.
– És hogyan oldottad meg?
– Tomi javaslatára az Extra Autó Kft. szervize jelentette a megoldást.

Azt sem tudtam, hogy hol a szerviz, mégis ellenőrzés és autóklíma töltés lett belőle!

– Vajon Tomi nekem is őket javasolná első műszaki vizsga előtt történő ellenőrzésre?
– Bizonyára igen. Nagyon régen kapcsolatban van velük. Tudom, hogy autóklíma töltésben és vizsgára történő felkészítésben egyaránt rutinosak. Ugyanis legutóbb én is Tomival voltam. Ő is hasonló helyzetben volt. De majd megkérdezzük tőle.
– Rendben. Zártam a beszélgetést.

Megérkeztünk. A helyzet azonban nem teremtett lehetőséget komoly beszélgetésre. Így ez másnapra maradt. Felhívtam Tomit és megköszöntem neki a meghívást. Elmondtam, hogy nagyon jól éreztük magunkat a társaságában, majd a tárgyra tértem.

– Ismerős neked az Extra Autó Kft.?
– Igen, természetesen. De miért kérdezed?
– Tudsz nekem mesélni róluk egy kicsit? Ha autóklíma töltésről és vizsgára történő felkészítésről van szó, ajánlod őket?
– Nyugodtan keresd meg őket. Biztos vagyok benne, hogy megfelelő partnerre lelsz bennük. Én semmilyen autót nem viszek máshová. Ők márkafüggetlen szervizként minden igényemet képesek kielégíteni. Mindezt megfizethető áron, hatalmas alázattal és szakértelemmel teszik. Ajánlom, hogy hívd fel őket és kérj tőlük időpontot!