Milyen egy profi autószervíz?

Azt mondják, hogy az okos ember a mások hibájából tanul. Az a helyzet, hogy ha ez az okosság fokmérője, akkor én még kevés okos emberrel találkoztam.
És be kell vallanom, hogy eszerint a definíció szerint én sem vagyok az. Miért? Egy autószervíz kapcsán kellett rádöbbennem erre a tényre.
Új városba költöztem, nevezetesen Debrecenből Budapestre. Debrecenben volt egy autószervíz, ahová rendszeresen vittem az autómat, és elégedett voltam. Na, de Budapest egy kicsit nagyobb város, így aztán nem meglepő, hogy autószervíz is lényegesen több van.
Barátaim mondták, hogy a szervizeket csoportosítani lehet. Vannak a profik, vannak a jók, és vannak a megbízhatatlanok.
Volt egy autószervíz nem is olyan messze onnan, ahol laktam. Egyik ismerősöm figyelmeztetett, hogy tapasztalatai szerint ez nem a legjobb választás, de elengedtem a fülem mellett.
Azt hiszem a pontos leírását annak, amit ott tapasztaltam, nem igazán engedné szó szerint leírni a jó ízlés és a neveltetésem.
Szakszerűtlen, a határidőket nem tartották, és mint utólag kiderült, olyan alkatrészeket is elszámoltak, ami nem került beépítésre.
Az elmúlt húsz évben elég sok helyen megfordultam, és sajnos egyetlen helyet sem találtam, ahol mindennel meg lettem volna elégedve.

Találtam jót, nem is egyet, de a profi az még váratott magára

Amint említettem, az elmúlt húsz évben elég sok helyen megfordultam. Nem állítom, hogy mindegyik megbízhatatlan volt, de a jónál magasabb értékelést egyiknek sem adtam volna. Még a szakszervizek közül sem. Valami mindig volt, ami bosszantott. Valószínűleg az én elvárásaim voltak túlságosan magasak, bár erre nem vennék mérget. Én csak arra vágytam, hogy barátságosak legyenek, készüljön el az autóm a megbeszélt határidőre, azt kapjam, amiben megállapodtunk, ne kelljen olyasmiért fizetnem, amit nem kapok meg, és szakszerűen vizsgálják át az autómat, ezzel elkerülendő, hogy havonta kelljen egy-egy újabb problémával megküzdenem. Az pedig már tényleg a hab lett volna a tortán, hogy vizsgáztassák is le az autómat ott, helyben.
Most őszintén! Tényleg a lehetetlen kategória egy autószervíz számára, amiket itt összeírtam? Szerintem nem.

Számomra az Extra Autó a profi autószervíz

Igen, megtaláltam! Soha többé máshová! Nézzék meg a honlapot, olvassák el, és legyenek biztosak benne, hogy ami ott le van írva, az úgy is van! És nem csupán profik, de még barátságosak is!