Gábor és az olajcsere 11. kerület újdonsült lakójaként

Gábor a költözés után a 11. kerületbe, új otthonába érkezett. Az új lakóhely és az új környék egyik meglepetése volt, hogy már rég túllépte az autója olajcsere szükségességi határát. Az autójának megbízható működése és hosszú élettartama érdekében azonban nem engedhette meg annak elhanyagolását.
Tudta, hogy az olajcsere az egyik legfontosabb szervizművelet, amelyet autónk élettartamának megőrzése érdekében rendszeresen el kell végeztetnünk. Gyakran tévesen úgy gondoljuk, hogy az autógyártók által javasolt hosszú intervallum elegendő, de valójában az olajcserének más a szerepe.
Nem volt szakmabeli, de már megtanulta, hogy az olajcsere fő célja az, hogy megfelelő kenést biztosítson az autók mozgó fém alkatrészeinek. Ezáltal megelőzhető az alkatrészek kopása és a motor hibás működése.

Olajcsere 11. kerulet Itt az Extra Auto gyors es megbizhato megoldasa - extraautoszerviz.hu

Valóban az időzítés a kulcs

Az időzítés valóban nagyon fontos! Az autóhoz mindig friss és jó minőségű olajra van szükség, hogy a kenés hatékony legyen. A legtöbb autógyártó azt javasolja, hogy az olajcserét 10 000 kilométerenként, vagy évente végezzék el, attól függően, melyik következik be hamarabb.
Az olajcsere elmulasztása vagy elhalasztása komoly veszélyekkel járhat. Az olaj elvékonyodhat és elveszítheti viszkozitását, ami motorproblémákat okozhat. Az elhanyagolt olajcserék akár az autó üzemképességét is veszélyeztethetik.
A költségek szempontjából pedig elenyészőnek tekinthető az alkatrészek cseréjéhez képest. Ezenkívül az olajcsere során szokás cserélni a levegőszűrőt, az olajszűrőt, a pollenszűrőt és az üzemanyagszűrőt is, így az autó teljesítménye és üzemeltetése is javul.
Tehát, ha odafigyelünk, nemcsak a biztonság szempontjából lehetünk nyugodtak, hanem azért is, hogy megtartjuk járművünk értékét és elkerüljük a drága javításokat. Az Extra Autó 11. kerületi szervize mindent megtesz azért, hogy az Ön autója mindig optimális állapotban legyen.

Az Extra Autó szerviz 11. kerület – Az olajcsere szakértője is!

Az Extra Autó szervize mindig itt van, hogy segítsen. Szakmailag felkészült kollégáink gondoskodnak arról, hogy autója mindig friss olajjal és a megfelelő szűrőkkel legyen ellátva. Ne hagyja, hogy az olajcsere elmaradjon, és azzal kockáztassa autója és biztonsága állapotát.
Hívja az Extra Autó szervizét, és mi gondoskodunk az Ön autójáról is!