Ozonos fertotlenites = patyolat tiszta auto - extraautoszerviz.hu

Előbb-utóbb az autón is meglátszik, ha gyereked van

Kocsival tartottunk hazafelé a kisfiam ovis csoporttársának szülinapi bulijáról, amikor egy piros lámpánál hátrafordultam a gyerekhez, hogy inni adjak neki. Addig nem is nagyon figyeltem, hogy milyen a hátsó üléssor, de abban a pillanatban egyértelműen szembesültem az aggasztó ténnyel: minden koszos. De nagyon!
Persze sokat járunk kirándulni, így az apró cipőnyomok, az összegyűjtött fenyőtobozok, és kavicsok már szinte hozzátartoznak a kocsi belső „dizájnjához”, de amikor megláttam az ülés alá becsúszott fonnyadozó sültkrumpli darabot és egy összeaszalódott gyümölcs szeletet – talán alma lehetett fénykorában – már tudtam, ide alapos tisztítás kell, de sürgősen. Olvastam korábbam az ózonos fertőtlenítés eljárásról. Ezt szerettem volna kipróbálni.

Miért kell nekem ózonos fertőtlenítés?

Kérdezte a feleségem, miután kitakarítottuk az autót. Még kárpittisztító gépet is kölcsönöztünk a művelethez. Szerinte már így is megfelelően tiszta volt. Mondtam neki, hogy az Extra Autó Kft.-hez már be is jelentettem a kocsit. Szerinte eltúlzom a dolgot, én viszont másként gondolom.
Az ózonos fertőtlenítés természetesen a kisfiunk egészségének érdekében fontos nekem – mondtam. Nemrég vészeltünk át egy világjárványt, szeretném, ha az autóban is tisztaság lenne, ahol nem kell aggódnunk a baktériumok és vírusok miatt. Az ózonos fertőtlenítés ilyen szempontból magas hatékonyságú, és elpusztít minden – a szemünk számára láthatatlan kórokozót, amik könnyen lehet, hogy ott maradtak az alapos kárpittisztítás ellenére is a szövetek szálai között.

Az eredmény meggyőzte a feleségemet is

Amikor az ózonos fertőtlenítés után hazavittem az autót, azonnal szóltam a feleségemnek, hogy jöjjön ki és nézze meg az eredményt. A különbség Szilvi számára is egyértelműen érzékelhető volt. Hát ez patyolat tiszta! És milyen friss illata van. Semmi sem elékeztet már arra, hogy itt valaha ételmaradék lett volna a padlón, vagy az ülésen.– mondta – Talán akkor láttam utoljára ilyennek, amikor 5 évvel ezelőtt kihoztuk a kereskedésből! Fantasztikus. Tényleg megérte ez az ózonos fertőtlenítés!
A tisztaság és a friss illat nagyon sokáig megmaradt, persze mi is igyekeztünk ezek után jobban védeni a családi autót a szennyeződésektől. Azóta rendszeresen elvisszük az autót ózonos fertőtlenítésre az Extra Autó Kft.-hez. Sokkal kellemesebb ilyen tiszta környezetben utazni, és persze egészségesebb is – gyermeknek, felnőttnek egyaránt.